Besök oss även på faceboook!

Rynkor med fractionell laser eller kemisk

peeling ,Dermapen?

Dessa rynkor! Ska vi bara låta naturen ha sin gång? Eller kan vi tillåta oss att göra lite förbättringar?

En del personer bryr sig inte om sina rynkor,struntar i hur många dom blir! Det är ju väldigt befriande och härligt. Men för oss som inte riktigt vill se dom så tydligt ännu så finns det ju bra behandlingar som är ofarliga och säkra. Man kan faktiskt säga att dom är ganska naturliga.

Hur fungerar det då? Jo med fractionel koldioxid laser stimulerar man nybildning av det yttersta hudlagret,genom att ge huden en mikroskada.Lasern bränner huden svagt på vissa punkter genom ett mönster.Trombocyterna( blodplättarna) rusar till området för att laga det som blivit svagt bränt samt även vita blodkroppar. På så vis bildas ny len färsk hud snabbare och man får automatiskt en ny fräsch hud.

Denna metod är snabb och effektiv. Dock blir man röd, lite svullen efter. Detta beror mycket på vilken energi vi använder. Därför rekomenderar vi att man behandlar sig tex på en fredag så du är ledig över helgen. Det kan ta 3-7 dagar innan det läkt. Du kan sminka över ansiktet efter dom 24 första timmarna.Sola får du inte göra alls på minst 6 veckor efter.Eller om du behöver vara i solen använd 50 spf solskyddsfaktor hela tiden,efter varje bad måste du smörja dig igen. Dagarna före behandling bör du heller inte ha solat.Det känns lite ont att behandlas men är inte så farligt som man kan tro. är man mycket känslig kan vi bedöva ansiktet innan. Vi lägger på antiseptisk bedövningskräm efter behandling för bästa känsla.

Kemisk peeling med Aha syra är ett mycket bra sätt att få bort små rynkor på. Endast 1-3 behandlingar räcker oftast.Du får också allmänt frächare och nyare hud.

Huden blir som på en baby rumpa,mjuk ,len och med ett vackert lyster.

Vi lägger försiktigt på en Glycol syra anpassad efter just din hud och väljer styrka efter område som ska behandlas.Detta gör att du peelar bort döda hudceller och ny hud kommer fram och den stramas upp och dom små rynkorna försvinner. Rekomenderas varmt. Du kan dock inte sola efter behandlingen,och du bör inte komma nysolad heller med risk för pigmentförändringar eller andra hudskador.Du bör inte ha feber eller känna dig allmänt sjuk. (Gäller alla behandlingar vi gör) Kom inte sjuk.......

 Dermapen

Sedan har vi också ett mellanting mellan dessa båda metoderna. Elektrisk Dermapen. Små tunna nålar rullar snabbt över huden och känns inte mycket alls. Här använder vi också serum av bästa kvalitet. Efteråt blir man bara lite rosa på huden och ingen större skillnad märks.Rodnaden lägger sig på ett par timmar.

Till vår klinik har vi också en ansvarig Hudläkare. Han frågar vi om allt som har med huden att göra.

Hjärtligt välkommen till oss du med.

Mvh Agneta Jirevall Ps: Vill du veta mer om huden så kan du läsa mer hä

http://www.hudlaser.net/Om-huden.html