Besök oss även på faceboook!

Rynkor

Dessa rynkor! Ska vi bara låta naturen ha sin gång? Eller kan vi tillåta oss att göra lite förbättringar?

En del personer bryr sig inte om sina rynkor!struntar i hur många dom blir! Det är ju väldigt befriande och härligt. Men för oss som inte riktigt vill se dom så tydligt ännu så finns det ju bra behandlingar som är ofarliga och säkra. Man kan faktiskt säga att dom är ganska naturliga.

Hur fungerar det då? Jo med fractionel koldioxid laser stimulerar man nybildning av det yttersta hudlagret,genom att ge huden en microskada.Lasern bränner huden svagt på vissa punkter genom ett mönster. Trombocyterna( blodplättarna) rusar till området för att laga det som blivit svagt bränt och även vita blodkroppar. På så vis bildas ny len färsk hud snabbare och man får automatiskt en ny fräsch hud.

Denna metod är snabb och effektiv. Dock blir man röd lite svullen och kan få sårskorpor. Därför rekomenderar vi att man behandlar sig tex på en fredag så du är ledig över helgen. Det kan ta 3-4 dagar innan det läkt. Du kan sminka över ansiktet efter dom 24 första timmarna.Sola får du inte göra alls på minst fyra veckor efter. Dagarna före behandling bör du heller inte ha solat.Det känns lite att behandlas men är inte så farligt som man kan tro. är man mycket känslig kan vi bedöva ansiktet innan.

Det finns också ett snälla sätt att förbättra rynkorna på och det är en maskin som vi har från polen med radiovågor. Denna metod är helt inovasiv och skadar inte huden alls. Behandlingen är skön och avslappnande. Vi använder högsta kvalitet serum till denna behandling för bästa resultat.Denna metod kräver dock något fler behandlingar för bästa resultat.Men du ser definitivt resultat av denna behandlingen.

Sedan har vi också ett mellanting mellan dessa båda metoderna. Elektrisk Dermapen. Små tunna nålar rullar snabbt över huden och känns inte mycket alls. Här använder vi också serum av bästa kvalitet. Efteråt blir man bara lite rosa på huden och ingen större skillnad märks.Rodnaden lägger sig på ett par timmar.

Till vår klinik har vi också en ansvarig Hudläkare som heter Osman Mohamad. Han frågar vi om allt som har med huden att göra.

Hjärtligt välkommen till oss du med

Mvh Agneta Jirevall Ps: Vill du veta mer om huden så kan du läsa mer här hudenutbmedbild.pdf   fortshudenutbild.pdf